09 august 2022
ZIARUL ROMÂNILOR DIN UCRAINA

ALEXANDRU TĂRÂŢEANU A CÂNTAT LA CHIŞINĂU ÎN RECITAL PE SCENA TEATRULUI “MIHAI EMINESCU

1 iunie 2014 р. | Categorie: Noutăţi

În calitatea sa de invitat de onoare al Festivalului-Concurs Internaţional al Talentelor Lumii “Micul Prinţ” şi de presedinte al juriului acestei manifestări cultural-artistice de amploare,  desfăşurat sub egida Organizaţiei Mondiale a Copiilor Talentaţi, tânărul cântăreţ cernăuţean Alexandru Tărâţeanu, a susţinut în după amiaza zilei de Duminică, 1 iunie, pe scena Teatrului  “Mihai Eminescu” din Chişinău,  un recital cuprinzând câteva melodii de succes din repertoriul său de laureat al mai multor Festivaluri şi concursuri naţionale şi internaţionale.

Cu o săptămână înainte, la 24 şi 25 mai, Alexandru Tărâţeanu a evoluat cu deosebit succes pe scena Sălii de Spectacole “Barbu Ştirbei” din municipiul Călăraşi la Festivalul-Concurs Naţional de Interpretare a Muzicii Uşoare “Flori de Mai”.

La Festivalul respectiv, ajuns la cea de a XXVI-a ediţie, graţie calităţilor sale vocale şi artistice, înalt apreciate de cele două echipe de jurizare – juriul din scenă şi juriul din loja principal a, din care au făcut parte nume sonore ale nuzicii româneşti contemporane – vedete ale shou-business-ului musical – Marcel Pavel, Mihail Trăistariu, Cleopatra şi Pavel Stratan, Nicole Cherry, Marian Ionescu, Cristi Enache, Skizzo Skillz, Matteo, Bodo, Pepe ş.a. – el a reuşit să întrunească punctajul necesar acordat cele două juriuri pentru a fi declarat câştigător al importantului Trofeu “Max Music” acordat de cea mai populară Companie de promovare muzicală din Românio, fapt care deschide în faţa lui Alexandru Tărâţeanu posibilitatea de a participa la “Vocea României”  şi la X-factorul din anul curent din România.

Nouă nu ne rămâne decât să-i dorim tânărului interpret cernăuţean succes la viitoarele audieri, preselecţii şi, desigur, în etapa finală a “Vocii României” sau a X-factorului românesc.  

ÎN FOTOGRAFII: Cântă  Alexandru Tărâţeanu;  împreună cu noii săi prieteni  – cu prezentatorii Postului de radio ZU – Mihai Morar şi Daniel Buzdugan.

Text şi foto V. DANIEL