29 martie 2024
ZIARUL ROMÂNILOR DIN UCRAINA

ROMÂNII AU ÎNVINS LA FESTIVALUL „ÎNCORONAREA FRUMUSEŢII”

23 mai 2013 р. | Categorie: Noutăţi

Recent, în or. Cernăuţi, s-a desfăşurat ce-a de-a IV-a ediţie a unui din cele mai impresionante festivaluri din vestul Ucrainei – „Încoronarea frumuseții”. Anume aici, îşi demonstrează talentul şi capacităţile creative cei ambiţioşi şi perspectivi reprezentanţi  ai industriei frumuseții – frizerii, specialiştii în machiat, designerii de îmbrăcăminte şi regizorii.

În anul curent, pe lângă cele 11 echipe din diferite regiuni ale Ucrainei, pentru prima dată a participat şi o echipa Dany Ignat” –  din România, în frunte cu designerii Dany Ignat şi Corina Hadarag, make-up de artistul, stilistul de coafuri Claudia Grajdeanu, soprana Diana Pap. Graţie participanţilor români, festivalul a devenit, în anul curent, internaţional.

Fiecare echipă şi-a ales un fragment dintr-un film artistic, de desene animate sau videoclip, care l-au transformat şi l-au reprodus pe scena Filarmonicii Cernăuţene cu ajutorul gândirii creative.

După prezentarea tuturor numerelor artistice ale participanţilor, juriul a menţionat cu cel mai înalt premiu – o călătorie în Torino, Italia, la cursuri –  din partea mărcii comerciale „Vitality’s” – echipa Dany Ignat” din România, care a reprodus un fragment din cunoscutul film american „The fifth element” („Al cincilea element”), impresionând publicul cu coafuri, machiaj şi costume fantastice.

Diana Toma