23 mai 2022
ZIARUL ROMÂNILOR DIN UCRAINA

Târziu, în noapte

5 mai 2013 | Categorie: Din poşta redacţiei

Trei zile în rai

5 mai 2013 | Categorie: Din poşta redacţiei

Demult, tare demult, când Dumnezeu a dorit să vadă cum sărbătoresc credincioşii Sfintele Paşti, îi zice lui Sfântul Petru să-l însoţească în călătoria Sa. Şi-au luat chip de cerşetori şi au coborât pe pământ.

Cum trebuie sărbătorită Învierea lui Hristos

5 mai 2013 | Categorie: Din poşta redacţiei

Domnul nostru Iisus Hristos a venit pe pământ, născut de Fecioara Maria, care era logodită cu Iosif. Iisus Hristos a trăit pe pământ 33 de ani, a predicat Evanghelia, a vindecat bolnavi şi a înviat morţi. Însă a fost trădat, bătut crunt, scuipat, apoi crucificat pentru păcatele noastre. A înviat a treia zi după Scriptură şi s-a înălţat la ceruri şi stă în dreapta tatălui pentru a ne judeca faptele. Deci, să ne întoarcem cu faţa spre Domnul şi să-l primim în inimile noastre pentru a ne curăţa de păcate.

„ZORILE BUCOVINEI” – UN SCUT DE NĂDEJDE AL LIMBII MATERNE

11 aprilie 2013 | Categorie: Din poşta redacţiei

Nu pot să nu-mi exprim respectul faţă de ziarul meu îndrăgit şi doresc să vă mulţumesc din suflet pentru atenţia cu care m-aţi onorat ani la rând, publicându-mi materialele şi creaţiile literare. Şi cu toate că de mult timp activez şi locuiesc la Chişinău, ţin legătura cu conaţionalii mei din nordul Bucovinei prin intermediul ziarului.